Leerling-App

Autorijschool Dyane maakt voor haar leerlingenadministratie gebruikt van de software van PlanGo. Bij de start van je rijopleiding ontvang je inloggegevens voor de leerling-portal van PlanGo. De inloggeven kun je ook gebruiken voor de leerling-app. Via de portal of je app kun je je facturen, betaaltermijnen en je lestegoed inzien.
Door de integratie met I-Theorie  met PlanGo kan ik ook jou vorderingen volgen. Voor iedere ingeplande rijles ontvang je een afspraakbevestiging. En voor alle zekerheid stuur ik je de avond voor je volgende les nog een herinnering. Na de les kun je ook nakijken waar je gereden hebt. Leuk om te delen met je vrienden.
De gratis leerlingen App van PlanGo kun je downloaden in de App-store of Google Play. Inloggen: PlanGo Portal

  

Toets of Praktijkexamen aanvragen?

Voordat ik voor jou een Toets of Examen bij het CBR kan aanvragen, dien je mij eerst toestemming te verlenen. Dat doe je door een machtiging. Machtigen doe je op mijn.cbr.nl met DigiD, jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Lees hier meer het machtigen met Digid. Mijn rijschool-registratienummer is 7108K5.

To2Drive

Voor het aanmelden als coach of het aanvragen hoef je niet te wachten tot dat je geslaagd bent. Je mag deze dus al eerder aanvragen.Lees hier meer over het aanvragen van de  begeleiderspas of aanmelden als coach.

 Geslaagd?

Proficiat, je hebt er hard voor gewerkt! Maar nu: waar kun je je felbegeerde rijbewijs ophalen? Kijk hier hoe dit geregeld is in jouw gemeente. Afhalen rijbewijs en begeleiderspas:
Gemeente Nijmegen  / Gemeente Arnhem / Gemeente OverbetuweGemeente Lingewaard

 The Drive Xperience.

Heb je inmiddels je rijbewijs en ben je tussen 18 en 25 jaar en heb je je rijbewijs ongeveer tussen de 3 maanden en 2 jaar? Geef je dan op voor de gratis The Drive Xperience-dagen in Gelderland! Het is dé kans om meer rijervaring op te doen! Zo leer je tijdens een praktijkrit hoe een auto zich gedraagt bij een noodstop en natuurlijk wissel je ook ervaringen uit met anderen. Lees hier meer over The Drive Xperience.