Leerling-App

Autorijschool Dyane maakt voor haar leerlingenadministratie gebruikt van de software van plango. Bij de start van je rijopleiding ontvang je inloggegevens voor de leerling-portal van PlanGo. De inloggeven kun je ook gebruiken voor de leerling-app. Via de portal of je app kun je je facturen, betaaltermijnen en je lestegoed inzien.  
Via de app krijg je voor iedere ingeplande rijles een afspraakbevestiging. En voor alle zekerheid stuur ik je de avond voor je volgende les nog een herinnering. In de leerling-app (en de leerling-portal) kun je vorderingen zien en ook kun je alle instructies nog eens nakijken met korte video’s of tekst. Dus de app kun je niet missen tijdens je rijopleiding.

 

De gratis leerlingen App van PlanGo kun je downloaden in de App-store of Google Play. Inloggen: PlanGo Portal

To2Drive

Voor het aanmelden als coach of het aanvragen hoef je niet te wachten tot dat je geslaagd bent. Vraag deze al eerder aan zodat je zodra je rijbewijs in bezit hebt ook direct samen met je coach kunt gaan rijden . Lees hier meer over het aanvragen van de  begeleiderspas of aanmelden als coach.

Geslaagd?

Proficiat, je hebt er hard voor gewerkt! Maar nu: waar kun je je felbegeerde rijbewijs ophalen? Kijk hier hoe dit geregeld is in jouw gemeente. Afhalen rijbewijs en begeleiderspas:
Gemeente Nijmegen / Gemeente Arnhem  / Gemeente OverbetuweGemeente Lingewaard