Leerling-App

PlanGo Leerling Portal en App

Binnen mijn autorijschool maakt ik voor de leerlingenadministratie gebruikt van de software van PlanGo. Bij de start van je rijopleiding ontvang je van mij de inloggegevens voor de leerling-portal van PlanGo. De inloggeven kun je ook gebruiken voor de gratis leerling-app. Via de portal of je app kun je je facturen, betaaltermijnen en je lestegoed inzien. Voor iedere ingeplande rijles ontvang je een afspraakbevestiging. En voor alle zekerheid stuur ik je de avond voor je volgende les nog een herinnering. Dus de app kun je niet missen tijdens je rijopleiding.
Nieuw op de app is volledige gratis theorie-opleiding. Hiermee heb je geen theorieboek of andere apps meer nodig. De complete theorie-opleiding zit gewoon in de app. Je neemt iedere dag een aantal hoofdstukken door met uitleg. De theoriestof bevat allemaal korte onderdelen zodat je in een paar minuten een onderdeel kan leren. Onderweg, in een tussenuur of thuis op de bank: overal kan je de theorie leren. Met de deeltoets checkt je of je de theorie begrepen hebt en weet toe te passen. In de opleiding zijn er 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen. Je kunt je nóg beter voorbereiden op het CBR theorie-examen met de examentraining. Deze examens zijn exact zoals bij het CBR en bestaan uit gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht
De gratis leerlingen App van PlanGo kun je downloaden in de App-store of Google Play.

To2Drive

Voor het aanmelden als coach of het aanvragen hoef je niet te wachten tot dat je geslaagd bent. Vraag deze al eerder aan zodat je zodra je rijbewijs in bezit hebt ook direct samen met je coach kunt gaan rijden . Lees hier meer over het aanvragen van de  begeleiderspas of aanmelden als coach.

Geslaagd?

Proficiat, je hebt er hard voor gewerkt! Maar nu: waar kun je je felbegeerde rijbewijs ophalen? Kijk hier hoe dit geregeld is in jouw gemeente. Afhalen rijbewijs en begeleiderspas:
Gemeente Nijmegen / Gemeente Arnhem  / Gemeente OverbetuweGemeente Lingewaard