OVER AUTORIJSCHOOL DYANE

Autorijschool Dyane is gestart in 2012. Bij ons staat veiligheid en persoonlijke aanpak centraal. We willen je op een bewuste en leuke manier leren autorijden, zodat je straks veilig en zelfstandig de weg op kunt. Het verkeer is tegenwoordig al druk genoeg en vraagt tijdens het rijden al je aandacht.

Onze lesauto’s

Autorijschool Dyane biedt de rijopleiding zowel in een handgeschakelde auto als automaat aan. Beide auto’s zijn van recente datum en worden uiteraard zeer goed onderhouden. Een veilig gevoel!
Bij de handgeschakelde auto les je in een Mazda 3 sedan uit 2016. Deze auto is uitgerust met meest moderne veiligheids- en ADAS-hulpsystemen van nu. Zaken zoals airco, navigatiesysteem en achteruitrijcamera ontbreken uiteraard niet. De lesauto is in vergelijking met de meeste andere lesauto’s ruimer en groter. Door het leren lessen met een ruime en grote auto kun je straks ook makkelijker overweg met de auto van je ouders. En als je straks met je eerste eigen (kleine) auto gaat rijden dan is dat natuurlijk een stuk eenvoudiger. En uiteraard wordt er in onze lesauto’s niet gerookt.
Bij de automaat les je in de allernieuwste Hyundai Kona Electric uit 2018. Ook deze volledig elektrische en duurzame auto is van alle mogelijke veiligheids- en ADAS-hulpsystemen, airco, navigatiesysteem en een achteruitrijcamera voorzien. De Kona is bijzonder stil en zeer aangenaam om in te rijden. Daarnaast is ze door de elektromotor bijzonder snel in het stadsverkeer.

Leerlingen

Bij het tabblad leerlingen kun je met je eigen wachtwoord direct inloggen in de leerlingen-portal. Je kunt online de les-historie, je les-tegoed, je facturen en de volgende afspraak  bekijken.

Ons lesgebied

Autorijschool Dyane geeft les aan leerlingen uit Nijmegen, Arnhem-Zuid, Oosterhout, Lent, Bemmel, Elst, Weurt en Beuningen. We zijn gevestigd zijn in Nijmegen-Noord en het is voor onze rijschool eenvoudig om zowel in Nijmegen als Arnhem rijlessen te geven. Daardoor kunnen we je een gevarieerde lesomgeving aanbieden: in de stad, buitengebied en snelwegen. Kortom het lessen is leuk en afwisselend! En bij autorijschool Dyane mag je zelf kiezen waar je aan het eind van de opleiding je praktijkexamen wilt doen: in Nijmegen of liever in Arnhem. Voor het lessen halen we je van huis op en brengen je uiteraard ook weer thuis. Liever ergens anders instappen of uitstappen? Bij school, NS-station of ergens anders? Geen probleem!

Social Media.

Natuurlijk vindt je autorijschool Dyane ook op social media. Volg ons op Facebook, Twitter of Instagram voor het laatste nieuws.

Veelgestelde vragen en Links

Heb je vragen? Kijk dan hier bij veelgestelde vragen of je vraag hier tussen zit.  Wilt je meer informatie? Kijk hier voor een aantal handige links naar interessante sites over het rijbewijs, 2ToDrive, verkeersveiligheid en alcohol in het verkeer. Heb je je antwoord niet gevonden of heb je een andere vraag? Stel ze dan gerust via het webformulier of e-mail. Lees meer over ons..