Over Autorijschool Dyane

Autorijschool Dyane bestaat sinds 2012. Bij mij staan veiligheid en kwaliteit centraal. Ik wil je op een bewuste en leuke manier leren autorijden, zodat je straks veilig en zelfstandig de weg op kunt. Het verkeer is tegenwoordig al druk genoeg en vraagt tijdens het rijden al je aandacht. Autorijschool Dyane heeft inmiddels al meer dan 500 leerlingen mogen opleiden. De rijschool is daarbij gespecialiseerd in de rijopleiding met de automaat, opfriscursussen en rijopleiding voor mensen met autisme, ADHD, ADD, NAH of faalangst.

Even Voorstellen:

Mijn naam is Dyane Aalders en ik ben eigenaar/rijinstructeur van autorijschool Dyane. Als instructeur vindt ik het belangrijk dat iedereen een gelijke kans verdiend. Met geduld en duidelijkheid wil ik je helpen om je zelfvertrouwen in eigen kunnen tijdens het autorijden te vergroten. Ik heb me gespecialiseerd en mag me erkend instructeur Autisme & ADHD  en faalangstinstructeur noemen. Ook heb ik de cursus NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) in het Verkeer gevolgd. Dit om de communicatie en het overbrengen van de lesstof naar de leerlingen zo goed mogelijk te laten verlopen.

De lesauto

Bij autorijschool Dyane les je in de allernieuwste Hyundai Ioniq 6. Deze volledig elektrische automaat is duurzaam en van alle mogelijke veiligheids- en ADAS-hulpsystemen, airco, navigatie systeem en achteruitrijcamera voorzien. De Ioniq is bijzonder stil en zeer aangenaam om in te rijden. Daarnaast is de auto door de elektromotor bijzonder snel in het stadsverkeer. En daarmee ben je ook direct volledig op de hoogte van het elektrisch rijden en dus klaar voor de toekomst.

Mijn lesgebied

Autorijschool Dyane geeft les aan leerlingen uit Nijmegen, Arnhem-Zuid, Oosterhout, Lent, Bemmel, en Elst en is gevestigd in Nijmegen-Noord.  Het is van hieruit eenvoudig om zowel in Nijmegen als Arnhem rijlessen te geven. Daardoor kan ik je een gevarieerde lesomgeving aanbieden: in de stad, buitengebied en snelwegen. Kortom het lessen is leuk en afwisselend! En bij autorijschool Dyane mag je zelf kiezen waar je aan het eind van de opleiding je praktijkexamen wilt doen: in Nijmegen of liever in Arnhem. Voor het lessen haal ik je op van huis op en breng je uiteraard ook weer thuis. Liever ergens anders instappen of uitstappen? Bij school, NS-station of ergens anders? Geen probleem!