Over Autorijschool Dyane

Autorijschool Dyane bestaat sinds 2012. Bij mij staan veiligheid en kwaliteit centraal. Ik wil je op een bewuste en leuke manier leren autorijden, zodat je straks veilig en zelfstandig de weg op kunt. Het verkeer is tegenwoordig al druk genoeg en vraagt tijdens het rijden al je aandacht. Autorijschool Dyane heeft al ca. 250 leerlingen voor hun rijbewijs mogen opleiden. En de rijschool is gespecialiseerd in de rijopleiding met de automaat, opfriscusussen en rijopleiding voor mensen met autisme, ADHD, ADD, NAH of faalangst.

Even Voorstellen:

Mijn naam is Dyane Aalders en ik ben eigenaar/rijinstructeur van autorijschool Dyane. Als instructeur vindt ik het belangrijk dat iedereen een gelijke kans verdiend. Met geduld en duidelijkheid wil ik je helpen om je zelfvertrouwen in eigen kunnen tijdens het autorijden te vergroten. Ik heb me gespecialiseerd en mag me erkend instructeur Autisme & ADHD  en faalangstinstructeur noemen. Ook heb ik de cursus NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) in het Verkeer gevolgd. Dit om de communicatie en het overbrengen van de lesstof naar de leerlingen zo goed mogelijk te laten verlopen.

De lesauto’s

Autorijschool Dyane biedt de rijopleiding zowel in een automaat als een handgeschakelde auto aan. Beide auto’s zijn van recente datum en worden uiteraard zeer goed onderhouden. Een veilig gevoel!
Bij de automaat les je in de allernieuwste Hyundai Kona Electric uit 2018. Deze volledig elektrische en duurzame auto is van alle mogelijke veiligheids- en ADAS-hulpsystemen, airco, navigatie systeem en een achteruitrijcamera voorzien. De Kona is bijzonder stil en zeer aangenaam om in te rijden. Daarnaast is de auto door de elektromotor bijzonder snel in het stadsverkeer. En daarmee ben je ook direct volledig op de hoogte van het elektrisch rijden en dus klaar voor de toekomst.
Bij de handgeschakelde auto les je in een Mazda 3 sedan uit 2016. Deze auto is uitgerust met meest moderne veiligheids- en ADAS-hulpsystemen van nu. Zaken zoals airco, navigatiesysteem en achteruitrijcamera ontbreken uiteraard niet. De lesauto is in vergelijking met de meeste andere lesauto’s ruimer en groter. Door het leren lessen met een ruime en grote auto kun je straks ook makkelijker overweg met de auto van je ouders. En als je straks met je eerste eigen (kleine) auto gaat rijden dan is dat natuurlijk een stuk eenvoudiger. En uiteraard wordt er in onze lesauto’s niet gerookt.

Mijn lesgebied

Autorijschool Dyane geeft les aan leerlingen uit Nijmegen, Arnhem-Zuid, Oosterhout, Lent, Bemmel, en Elst en is gevestigd in Nijmegen-Noord.  Het is van hieruit eenvoudig om zowel in Nijmegen als Arnhem rijlessen te geven. Daardoor kan ik je een gevarieerde lesomgeving aanbieden: in de stad, buitengebied en snelwegen. Kortom het lessen is leuk en afwisselend! En bij autorijschool Dyane mag je zelf kiezen waar je aan het eind van de opleiding je praktijkexamen wilt doen: in Nijmegen of liever in Arnhem. Voor het lessen haal ik je op van huis op en breng je uiteraard ook weer thuis. Liever ergens anders instappen of uitstappen? Bij school, NS-station of ergens anders? Geen probleem!