img_8499-smal-website

Let op!

Ondanks dat ik al ik al (te) lange dagen maak heb ik op dit moment nog steeds een (te) lange wachtlijst. Helaas ben ik daarom genoodzaakt om een aanmeldstop te hanteren en kan ik voorlopig geen nieuwe leerlingen meer  accepteren. Dit geldt zowel voor de volledige rijopleiding als ook de opfriscursussen. Binnen mijn full-time rijschool kan ik jaarlijks maar ca. 40 leerlingen opleiden. Het aantal aanvragen is echter een veelvoud van het aantal leerlingen welke ik kan opleiden.
Heb je na het lezen van onze website nog vragen neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Je kunt hiervoor het informatieblok van de website gebruiken of een email sturen. Tijdens de les zijn we helaas telefonisch niet bereikbaar. In dat geval kunnen we je moeilijk te woord staan. Spreek in dat geval de voicemail in of laat uw vraag achter via het webformulier. In dat geval nemen we z.s.m. contact met je op. Onze contactgegevens vindt je onderaan de pagina in de zwarte balk.
Autorijschool Dyane is lid van de Vereniging Rijscholen Belang (VRB). De VRB komt op voor de belangen van de rijscholen, maar ook voor de belangen van de leerlingen. Bij de VRB zijn ruim 600 rijscholen aangesloten. De vereniging stemt zaken af met het CBR, het Ministerie en andere instanties. Bij geschillen kan de vereniging  eventueel bemiddelen tussen de leerling en de rijschool. Meer weten? Hier lees je meer over de VRB.

Veelgestelde vragen en Links

Heb je vragen? Kijk dan hier bij veelgestelde vragen of je vraag hier tussen zit.  Wilt je meer informatie? Kijk hier voor een aantal handige links naar interessante sites over het rijbewijs, 2ToDrive, verkeersveiligheid en alcohol in het verkeer. Heb je je antwoord niet gevonden of heb je een andere vraag? Stel ze dan gerust via het webformulier of e-mail. Lees meer over ons.

Social Media.

Natuurlijk vindt je autorijschool Dyane ook op social media. Volg ons op Facebook, of Instagram voor het laatste nieuws.