img_8499-smal-website
CONTACT

Heb je na het lezen van onze website nog vragen neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Je kunt hiervoor het informatieblok van de website gebruiken of een email sturen (zie onderstaande link). Tijdens de les zijn we helaas telefonisch niet bereikbaar. In dat geval kunnen we je moeilijk te woord staan. Spreek in dat geval de voicemail in of laat uw vraag achter via het webformulier. In dat geval nemen we z.s.m. contact met je op.
 
Let op:  We zijn een 1-mans (fulltime) rijschool en krijgen in de regel veel aanvragen. Daarom hanteren wij standaard een wachtlijst.

VRB

Autorijschool Dyane is lid van de Vereniging Rijscholen Belang (VRB). De VRB komt op voor de belangen van de rijscholen, maar ook voor de belangen van de leerlingen.
Bij de VRB zijn ruim 600 rijscholen aangesloten. De vereniging stemt zaken af met het CBR, het Ministerie en andere instanties. Bij geschillen kan de vereniging  eventueel bemiddelen tussen de leerling en de rijschool. Meer weten? Hier lees je meer over de VRB.