Vragen?

img_8499-smal-website

Heb je na het lezen van mijn website nog vragen neem dan gerust en vrijblijvend contact op. Je kunt hiervoor het informatieblok van de website gebruiken of een email sturen. Tijdens de les ben ik helaas telefonisch niet bereikbaar. In dat geval kan ik je moeilijk te woord staan. Spreek in dat geval de voicemail in of laat je vraag achter via het webformulier. In dat geval neem ik z.s.m. contact met je op. Mijn contactgegevens vindt je onderaan de pagina.
Let op: Ik heb besloten om me meer te richten op leerlingen welke wat meer meer moeite hebben om veel dingen tegelijk te doen of voor wie het aanleren van dingen soms wat net wat meer tijd kost. Zoals bijvoorbeeld bij ASS, ADHD, faalangst of HSP. Ik wil hen graag helpen aan hun rijbewijs. De automaat-rijopleiding is voor hen vaak een goede keuze. Het is daarom niet mogelijk je aan te melden voor de schakel-rijopleiding.
Autorijschool Dyane is lid van de Vereniging Rijscholen Belang (VRB). De VRB komt op voor de belangen van de rijscholen, maar ook voor de belangen van de leerlingen. Bij de VRB zijn ruim 600 rijscholen aangesloten. De vereniging stemt zaken af met het CBR, het Ministerie en andere instanties. Bij geschillen kan de vereniging  eventueel bemiddelen tussen de leerling en de rijschool. Meer weten? Hier lees je meer over de VRB.

Veelgestelde vragen en Links

Heb je vragen? Kijk dan hier bij veelgestelde vragen of je vraag hier tussen zit.  Wilt je meer informatie? Kijk hier voor een aantal handige links naar interessante sites over het rijbewijs, 2ToDrive, verkeersveiligheid en alcohol in het verkeer. Heb je je antwoord niet gevonden of heb je een andere vraag? Stel ze dan gerust via whatsapp of e-mail. Lees meer over ons.

Social Media.

Natuurlijk vindt je autorijschool Dyane ook op social media. Volg ons op Facebook, of Instagram voor het laatste nieuws.

Contactgegevens:

Autorijschool Dyane

Pijlpuntstraat 78  6515DK  Nijmegen  I  Tel. 024-3480803 / 06-46278864 I  Info@autorijschooldyane.nl  W  www.autorijschooldyane.nl

KvK-nummer: 55237215  I  BTW-nummer: NL001587332B51  I  Bankrekeningnummer: NL93ABNA0534421938